Τα Reserve Brands, το τμήμα premium brands του luxury portfolio της DIAGEO, παρουσιάζει δύο νέα μέλη της οικογένειας του Johnnie Walker: το Johnnie Walker Gold Label™Reserve και το Johnnie Walker Platinum Label™, τα δύο νέα super deluxe blends από το No1 Σκοτσέζικο whisky διεθνώς, που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.

Με πυξίδα έμπνευσης τη διαρκή αναζήτηση για τελειότητα του Master Blender του Johnnie Walker και ακολουθώντας πιστά τη μεγάλη παράδοση επτά γενεών στο master blending, τα δύο εξαιρετικά αυτά blends, έρχονται να συμπληρώσουν τη μοναδική γκάμα blended whiskies του Οίκου John Walker & Sons.

Johnnie Walker Gold Label™Reserve

Εμπνευσμένος από την επί 190 συναπτά έτη πορεία, ο σημερινός Master Blender, Jim Beveridge, δημιούργησε προσωπικά το Johnnie Walker Gold Label Reserve ως αληθινό ύμνο στην τέχνη του. Επέλεξε προσωπικά τα αγαπημένα του whisky, μεταξύ των οποίων και φιάλες από Cynelish Malt Whisky (το νερό του οποίου πηγάζει από το Kildonan Hills, περιοχή όπου ανακαλύφθηκε χρυσός το 1868), από εκλεκτά αποθέματα και στη συνέχεια τα ανέμειξε με μαεστρία, για να δημιουργήσει ένα «τολμηρό» blended Scotch whisky που περιέχει την πολυτέλεια και την απόλαυση που υποδηλώνει το όνομα του – ιδανικό για κάθε μεγάλη και σημαντική στιγμή της ζωής, Το Johnnie Walker Gold Label Reserve είναι το blend που δημιουργήθηκε για να δώσει ξεχωριστή αίγλη και απόλαυση σε ιδιαίτερες γιορτινές περιστάσεις.

Ένα μοναδικό, πολυεπίπεδο blend από γλυκά φρούτα, κρεμώδη υφή με απαλό τόνο μελιού, και επίγευση καπνισμένου ξύλου. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική γεύση με έντονη ζωηράδα, που μπορεί να απολαύσει κανείς σερβιρισμένο σε ψηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο και μια φέτα πορτοκαλιού.

Johnnie Walker Platinum Label™

Το Johnnie Walker Platinum Label™ είναι μια από τις τελειότερες εκφράσεις του Old Blended Scotch Whisky 18 ετών που έχει δημιουργηθεί από τον Οίκο του Johnnie Walker. Ένα ελαφρώς καπνιστό blend που ενσωματώνει τις χαρακτηριστικές, γεμάτες γεύσεις των Johnnie Walker Blended Scotch Whiskies και αποδίδει ένα δυνατό, γλυκό και εκλεπτυσμένο στυλ Speyside, καθώς και τη χαρακτηριστική καπνιστή γεύση των whisky του Islay.

Βασισμένο στην μεγάλη παράδοση των Master Blender που δημιουργούσαν private blends για ιδιαίτερες στιγμές, ο Master Blender Jim Beveridge, δημιούργησε ένα σύγχρονο blended Scotch whisky για τους σημερινούς απαιτητικούς πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο και τις δικές τους ιδιαίτερες στιγμές.