«Αυτά τα Χριστούγεννα πολλά παιδιά βρίσκονται στο σκοτάδι. Το δικό σου μήνυμα μπορεί να τα φέρει στο φως!», τονίζουν οι άνθρωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ζητούν τη βοήθεια όλων προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά χωρίς οικογένεια και όχι μόνο.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, το «Χαμόγελο» κατάφερε να λειτουργήσει το σπίτι, που του προσφέρθηκε στο Αγρίνιο και να φωτίσει 20 παιδικά χαμόγελα.

Όμως, όπως επισημαίνουν, πολλά παιδιά ακόμα βρίσκονται σε κίνδυνο. Και γι’ αυτό λένε: «μαζί όμως μπορούμε να προσφέρουμε μία πραγματική οικογένεια σε 40 ακόμα, με τη λειτουργία του σπιτιού που μας έχει προσφερθεί στο Αίγιο. Στέλνοντας ένα μήνυμα ή κάνοντας μία κλήση μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τα καταφέρουμε! Ξανά!».

Και γι’ αυτό ζητούν να καλέσουν όλοι όσοι μπορούν στο 14545 ή να στείλουν μήνυμα στο 54020 γράφοντας «ΧΑΜΟΓΕΛΟ» ή «HAMOGELO».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.