Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Από τις 11 έχει ξεκινήσει στάση εργασίας που θα διαρκέσει  μέχρι τις 3 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει συγκέντρωση των εργαζομένων στις 12.30 στο δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Παράλληλα στις 16:30 οι εργαζόμενοι στους δήμους θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στην έκτακτη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας που θα γίνει επίσης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό οι εργαζόμενοι από τη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν αύριο σε παράσταση που θα πραγματοποιήσει η ομοσπονδία των εργαζομένων στην Αττική, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την ίδια στιγμή, απεργούν οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο απεργίας που προκήρυξε η ομοσπονδία τους. Χθες η Περιφέρεια έμεινε κλειστή με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας,  ενώ αύριο οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και πάλι απεργία στο πλαίσιο σχετικής τους απόφασης.