Η Black Friday έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες  εκπτώσεων για τους καταναλωτές, αφού βλέπουν τις τιμές των προϊόντων να πέφτουν σημαντικά. Στην Black Friday 2018 αναμένεται να συμμετέχουν όλων των ειδών τα εμπορικά καταστήματα. Παραδοσιακά κάθε τέτοια μέρα, οι επιχειρήσεις –καταστήματα και αλυσίδες- σημειώνουν μεγάλους τζίρους. Μέσα στις επόμενες μέρες τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις προσφορές τους με κάθε τρόπο αρκετές μέρες πριν. Οι καταναλωτές πρέπει να περιμένουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να μην παρασύρονται. Στην Black Friday μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα που κοστίζουν ακριβότερα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αρχική και την τελική τιμή. Οι Έλληνες «αγκάλιασαν» πέρσι τη μόδα που έφτασε -και- στην χώρα μας κατευθείαν από τις ΗΠΑ για αυτό και φέτος, η ελληνική αγορά θα υποδεχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά τη «Μαύρη Παρασκευή» στις 23 Νοεμβρίου. Σημαντικό μέρος των καταναλωτών αφιερώνει από τώρα χρόνο στην προετοιμασία της απαραίτητης λίστας με τα κομμάτια και τα αντικείμενα που χρειάζεται και θέλει να βρει, εστιάζοντας κυρίως σε είδη που δεν μπορεί να εντοπίσει εύκολα σε τιμές ευκαιρίας. Μερικές βασικές οδηγίες είναι οι εξής:

  • Δεν αρκεί να αποφασίσετε πως θέλετε ένα κινητό ή ένα λάπτοπ –ιδανικά θα πρέπει να έχετε καταλήξει και σε ορισμένα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν.
  • Oχρόνος που θα έχετε την Παρασκευή θα είναι αρκετά περιορισμένος για μία τόσο σημαντική αγορά, δεν θα πρέπει να πιεστείτε, αλλά να έχετε κάνει την έρευνά σας από πριν.
  • Πέρα από την έρευνα στα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν δείτε και τις προσφορές που ετοιμάζουν τα καταστήματα, μέσα από τις βιτρίνες, τα newsletter και τα site τους.
  • Φροντίστε να τις έχετε κάνει από αξιόπιστα καταστήματα.