Προσοχή στα ηλεκτροφόρα δίκτυα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Συμβουλές από τον ΔΕΔΔΗΕ


ΕΛΛΑΔΑ
11:36
29/09/2018
Προσοχή στα ηλεκτροφόρα δίκτυα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας
2
loading

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, εφιστά την προσοχή προς όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του Δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας, έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στα ηλεκτροφόρα δίκτυα και πιο συγκεκριμένα σε αγωγούς, καλώδια, στύλους, υποσταθμούς, μονωτήρες κλπ. Οι πολίτες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πλησιάζουν τα στοιχεία αυτά, καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων, τραυματισμών, κλπ. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εντοπίσει αγωγό ή άλλο στοιχείο του Δικτύου στο έδαφος, θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Mplaky

    ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΥΑΛΟ

  2. avatar enas kapoios

    Τι θα πει προσοχή? Δηλαδή εμείς τι να κάνουμε αφου παντου υπάρχουν. Ας τα εκαναν υπόγεια να μην ειχαμε προβλημα... Αυτα τα προσοχή (πρσοχή στα καλώδια, προσοχή στους στύλους, προσοχή στα ψηλά δενδρα, προσοχή στις διαφημηστικές πινακίδες, κλπ... Τι χαζομάρες είναι αυτές) ...αυτοί φταίνε...εμείς πως να προστατευθούμε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει