«Μπορεί να μην είναι γνωστός αλλά αυτό το άγνωστο δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει», είπε για τον συνυποψήφιό του για το Δήμο της Αθήνας Γ. Καμίνη ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας για «ανοήτως πανηγυρίζοντες» της παράταξής του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Κακλαμάνης ρωτήθηκε για το εάν θα είχε μεγαλύτερο πρόβλημα αν απέναντί του βρισκόταν η Φ. Γεννηματά. Όπως εξήγησε, θα είχε συναισθηματικά πρόβλημα να της κάνει σκληρή κριτική καθώς ήταν προσωπικός γιατρός των γονιών της.

Για τον Γ. Καμίνη ο Ν. Κακλαμάνης είπε πως το έργο του ως Συνηγόρου του Πολίτη είναι επαινετό, παρότι δεν συμφωνούσε με όλες τις αποφάσεις του και πως αναμένει σκληρή πολιτική αντιπαράθεση αλλά πάντα με ευπρέπεια.

«Οι πόρτες του δημαρχείου είναι ανοιχτές για όλους τους υποψηφίους, να έρθουν να ενημερωθούν», πρόσθεσε και απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο debate με τον κ. Καμίνη.

Σε ο,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις του κ Κακλαμάνη εφόσον επανεκλεγεί, περιέγραψε τη «νέα προσπάθεια» σε τρεις άξονες: κοινωνική συνοχή της πόλης, οικονομία και ανάπτυξη, πολιτισμός και τέχνες. 

Ο δήμαρχος της Αθήνας χαρακτήρισε «πρωτοφανές» αυτό που συνέβη το τελευταίο τριήμερο με τον Γ. Παπανδρέου «είτε να παρακαλεί είτε να απειλεί για να βρει υποψηφίους».