Συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνσης ομπρελών και καρεκλών στις παραλίες της Φθιώτιδας

Σειρά πήραν τα ανατολικά του νομού


ΕΛΛΑΔΑ
17:30
31/07/2018
Συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνσης ομπρελών και καρεκλών στις παραλίες της Φθιώτιδας
1
loading

Τα μικτά κλιμάκια που αποτελούνται από εκπροσώπους του οικείου Δήμου, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Κτηματικής Υπηρεσίας, έχουν ξεκινήσει το έργο τους για τον «καθαρισμό» των παραλιών της Φθιώτιδας, από μόνιμες βάσεις ομπρελών και καρεκλών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική παραγγελία.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η αρχή όπως θα θυμάστε έγινε από τα Καμένα Βούρλα, όπου υπήρχαν και οι περισσότερες καταγγελίες για καταληψίες, η παραγγελία ωστόσο δεν κάνει εξαίρεση απέναντι σε οποιονδήποτε διεκδικεί μόνιμη θέση σε δημόσια παραλία σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα.

Έτσι σειρά πήρε η Ανατολική Φθιώτιδα με τα συνεργεία να έχουν ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Τρίτης από την Αγία Μαρίνα για να φτάσουν μέχρι το Μαρίνι. Η «επιχείρηση» θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη και στις υπόλοιπες παραλίες της ανατολικής Φθιώτιδας.

Ήδη κάποιοι έχουν συμμορφωθεί και έχουν απομακρύνει τις καρέκλες και τις ομπρέλες με τις κλειδαριές τους, ωστόσο αν σκέφτονται να τα επανατοποθετήσουν μετά τον έλεγχο, να έχουν υπόψη ότι στην επόμενη καταγγελία εκτός από τα πράγματά τους θα χάσουν και κάποια χρήματα, καθώς οι οδηγίες είναι να πέσουν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΒΆΘΜΙΣΗ ΤΩΝ

    ΠΑΡΑΛΙΏΝ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΊΑ ΒΓΉΚΑΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ????? ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΉΜΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!!! ΕΔΏ ΦΤΆΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΆ ΈΧΟΥΝ ΡΕΖΕΡΒΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΊ ΘΕΩΡΟΎΝ ΜΆΤΣΟ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΣΎ!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει