Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις δασκάλες των παιδιών τους για την αγάπη, το ενδιαφέρον αλλά και την εκπληκτική δουλειά που έκαναν, ένιωσαν την ανάγκη να πουν οι γονείς των μικρών μαθητών του 3ου δημοτικού παιδικού σταθμού Καστοριάς.

«Προς τις παιδαγωγούς του 3ου δημοτικού παιδικού σταθμού Καστοριάς κ. Αθανασία, κ. Ευδοκία και κ. Αλεξάνδρα, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που στα πιο σημαντικά χρόνια των παιδιών μας, στα πρώτα τους βήματα στο σχολείο, ήσασταν εκεί με την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, με τον άριστο επαγγελματισμό, τον δημιουργικό τρόπο διδασκαλίας και κυρίως με μία μεγάλη αγκαλιά που χωρούσε όχι μόνο τα παιδιά μας αλλά κι εμάς τους γονείς» αναφέρει το κείμενο της επιστολής τους, που έστειλαν στο newsbeast.gr.

«Αγαπημένες μας δασκάλες, συνεχίζουν, φαίνεται πως εμπνευστήκατε από τα σοφά λόγια του Νίκου Καζαντζάκη διότι “είχατε τις μπογιές, είχατε τα χρώματα και ζωγραφίσατε έναν όμορφο παράδεισο που μπήκαν τα παιδιά μας μέσα”».

Μάλιστα με επιστολή τους στον Δήμαρχο Καστοριάς τονίζουν την άριστη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους γονείς και τις παιδαγωγούς του σχολείου.