Απομακρύνθηκε η νταλίκα που ανατράπηκε στην εθνική οδό

Δείτε φωτογραφίες


ΕΛΛΑΔΑ
20:01
11/06/2018
Απομακρύνθηκε η νταλίκα που ανατράπηκε στην εθνική οδό
loading

Με τη βοήθεια δύο μεγάλων γερανοφόρων και ειδικής πλατφόρμας, απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα της εθνικής οδού η νταλίκα με το φορτίο της, που ανετράπη στις 13:40 το μεσημέρι της Δευτέρας στο 164,5 χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Λογγού.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Για περισσότερες από έξι ώρες η κυκλοφορία διεξάγεται στο ρεύμα προς Λαμία από τον παράδρομο της Αρκίτσας, με τα οχήματα να εισέρχονται και πάλι στην Εθνική στον ανισόπεδο κόμβο του Λογγού.

dgdfoi2

Η νταλίκα αν και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, άγνωστο πως, έφυγε αριστερά στο απέναντι ρεύμα όπου και ανετράπη γεμίζοντας τον δρόμο με κούτες και σαμπουάν, που ήταν το φορτίο της. Αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί καθώς το τεράστιο όχημα έκλεισε όλο τον δρόμο και θα μπορούσε να ισοπεδώσει ότι κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός της ήταν ένας Βούλγαρος που απεγκλωβίστηκε αρχικά από τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Νέας Οδού για να καθαρίσουν το οδόστρωμα, να αποκαταστήσουν τα προστατευτικά και να δοθεί και πάλι η εθνική οδός κανονικά στην κυκλοφορία.

dgdfoi3

dgdfoi4

dgdfoi5

dgdfoi6

dgdfoi7

dgdfoi8

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει