Τι θα λέγατε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την εξωτερική όψη του σπιτιού σας; Με τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, απολαμβάνετε αυτά και πολλά άλλα πλεονεκτήματα που θα αναβαθμίσουν τόσο το οίκημα σας, όσο και την ποιότητα ζωής σας. Αν μάλιστα λάβετε και επιδότηση από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’Οίκον ΙΙ», αυτό θα γίνει πιο οικονομικό για εσάς από ποτέ. Χάρη στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, εξοικονομείτε ενέργεια χειμώνα-καλοκαίρι και μειώνετε τα λειτουργικά σας έξοδα για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου, καθώς αυτό θωρακίζεται εξωτερικά από το κρύο και τη ζέστη. Επιπλέον, αποτελούν την ιδανική λύση για την άμεση αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης μέσα στο σπίτι, ειδικά όταν έξω επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες. Η εξωτερική θερμομόνωση αντιμετωπίζει τις θερμικές γέφυρες που οφείλονται συνήθως σε κατασκευαστικά λάθη ή κακή εφαρμογή υλικών, προστατεύει τα δομικά στοιχεία του κτιρίου, ενώ ρυθμίζει και την ποιότητα του αέρα εσωτερικά. Τέλος, αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων, καθώς χάρη στους έγχρωμους παστώδεις σοβάδες που χρησιμοποιούνται ως τελικά επιχρίσματα και οι οποίοι διατίθενται σε ευρεία γκάμα αποχρώσεων αλλά και κοκκομετριών, δημιουργούν προσόψεις υψηλής αισθητικής. Η ISOMAT, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, έχει αναπτύξει τη σειρά ολοκληρωμένων και πιστοποιημένων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές κατασκευαστικές ανάγκες.

Επένδυση 25ετίας

THERMOSYSTEM Η σειρά ολοκληρωμένων και πιστοποιημένων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, αποτελείται από 4 επιμέρους συστήματα. Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC συνιστά την πιο οικονομική επιλογή, ενώ το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM αποτελεί την ιδανική πρόταση για προσόψεις με υψηλές απαιτήσεις σε ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Το ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX είναι κατάλληλο για κατασκευές με απαιτήσεις σε ελαστικότητα, ενώ το ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL λειτουργεί ως άριστη λύση για κατασκευές με υψηλές ανάγκες πυρασφάλειας και ηχομόνωσης. Όλα τα συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με την ETAG 004 και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 13499. Έτσι, επιλέγοντας ένα πιστοποιημένο σύστημα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο συνδυασμός των υλικών του συστήματος έχει περάσει όλους τους εργαστηριακούς ελέγχους σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, και σύμφωνα με αυτήν, έχει προσδοκώμενο χρόνο ζωής έως και 25 χρόνια. THERMOSYSTEM_2

Πολλαπλά οφέλη

Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εξόδων: Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας τόσο το χειμώνα, καίγοντας λιγότερα καύσιμα για θέρμανση, όσο και το καλοκαίρι, καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό. Έτσι, μειώνοντας σημαντικά το ενεργειακό κόστος, γίνεται απόσβεση του κόστους εφαρμογής του συστήματος από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας του. Καλύτερη ποιότητα ζωής: Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης εξαλείφονται οι θερμογέφυρες και το κτίριο είναι θερμικά προστατευμένο από παντού με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μία κατά το δυνατόν σταθερή θερμοκρασία καθόλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, απολαμβάνετε θερμική άνεση στο χώρο σας χειμώνα-καλοκαίρι και αναβαθμίζεται γενικά η ποιότητα ζωής σας μέσα στο σπίτι. Προστασία περιβάλλοντος: Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς μειώνουν την εκπομπή βλαβερών αερίων στην ατμόσφαιρα, τα οποία προκύπτουν από τη χρήση καυσίμων για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου. Συγκεκριμένα, συμβάλλουν στη μείωση εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρυπογόνων ουσιών, όπως τα οξείδια του θείου και του αζώτου, που θεωρούνται υπεύθυνα για τη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου. Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή: Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα, ενώ αν η τοποθέτησή τους γίνει από εκπαιδευμένο συνεργείο, τότε εξασφαλίζεται η γρηγορότερη και οικονομικότερη εφαρμογή τους. Επιπλέον, δεν απαιτείται μετακίνηση των κατοίκων του χώρου, ενώ δεν προκαλείται ουσιαστική ενόχληση στους περίοικους. Ανακαίνιση της πρόσοψης του κτιρίου: Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί μία ουσιαστική λύση ανακαίνισης παλαιών κτιρίων. Χάρη στους έγχρωμους παστώδεις σοβάδες της ISOMAT (MARMOCRYL Fine & Decor, MARMOCRYL SILICONE Fine & Decor και MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine & Decor και το ακρυλικό, παστώδες επίχρισμα MARMOCRYL GRANIT, το οποίο προσδίδει στην τελική επιφάνεια εμφάνιση γρανίτη), η πρόσοψη αποκτάει νέα καλαίσθητη όψη σε όποια απόχρωση εσείς ονειρεύεστε! Επιπλέον, η νέα σας πρόσοψη θα είναι υδρατμοπερατή και θα σας προσφέρει απόλυτη στεγανότητα και προστασία από τις καιρικές καταπονήσεις. Χάρη στην εξωτερική θερμομόνωση λοιπόν, το ακίνητό σας αναβαθμίζεται τόσο ενεργειακά όσο και αισθητικά, γεγονός που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να ανέβει η εμπορική του αξία.