Έργα συντήρησης υποδομών και κοινοχρήστων χώρων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας προγραμματίζει να υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή, έπειτα από την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών και των προτεραιοτήτων που προηγήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το thessalianews.gr πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κώστα Παπαλού και συμμετοχή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Έργων κ. Βασίλη Ευαγγελακόπουλου, του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Βάϊου Ελευθερίου και των μηχανικών της Υπηρεσίας που συνέταξαν ανά Δημοτική Ενότητα τις σχετικές μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησής τους.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν αναλυτικά τα προτεινόμενα έργα και οι παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού που περιλαμβάνονται σε κάθε μία από τις πέντε μελέτες ( όσες και οι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου)που ετοίμασε η Υπηρεσία και οι οποίες θα έρθουν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Πέμπτη 17/5 για την έγκριση και την παραλαβή τους.

Στα έργα περιλαμβάνονται τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις και αποπερατώσεις κοινοτικών δρόμων, συντηρήσεις πλατειών και παιδικών χαρών, αποκαταστάσεις πλακοστρώσεων, κατασκευή πεζοδρομίων, τοιχίων αντιστήριξης, τσιμενταυλάκων άρδευσης, ολοκλήρωση δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, ελαιοχρωματισμοί δημοτικών κτηρίων, επισκευές στεγών κ.λ.π.