Τραγική ήταν η κατάληξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε σπίτι στον Πειραιά το απόγευμα της Μ. Παρασκευής. Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο άτυχος άνδρας είχε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε την ώρα που η γυναίκα που τον φρόντιζε είχε βγει για να ψωνίσει.

Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα και έσβησαν την πυρκαγιά, δεν κατάφεραν όμως να σώσουν τον 60χρονο, τον οποίο και βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ωστόσο όπως έγινε γνωστό από τους κατοίκους της περιοχής, ο άτυχος άνδρας κάπνιζε και είχε πλάι του πάντα οινόπνευμα προκειμένου να καθαρίζει τα χέρια του. «Είχε ένα τραπεζάκι στο πλάι του με φάρμακα και είχε ένα οινόπνευμα για να πλένει τα χέρια του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ένας από τους γείτονές του.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, σε κτήριο επί της οδού Φιλελλήνων στον Πειραιά, λίγο μετά τις 15:30. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.