Η Trident Senses, η αγαπημένη τσίχλα των Ελλήνων καταναλωτών, ολοκλήρωσε την πρωτοποριακή ενέργεια με την κυκλοφορία της συλλεκτικής συσκευασίας Trident Senses που έφερε την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Στην εκδήλωση παράδοσης της επιταγής στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ο κύριος Λευτέρης Χαλουλάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kraft Foods Hellas, μαζί με το Σάκη Ρουβά, Αγγελιοφόρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», παρέδωσαν στην κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», την επιταγή με το ποσό των 150.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της συλλεκτικής συσκευασίας.

Το ποσό αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο για την πραγματοποίηση μιας νέας και ιδιαίτερα σημαντικής πρωτοβουλίας, της δημιουργίας «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Στην ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε θερμά την Kraft Foods Hellas για την εξαιρετική προσφορά της Trident και για το παράδειγμα αλληλεγγύης που έδωσε στην κοινωνία μέσα από την ενέργεια Trident Senses Sakis Rouvas για τη δημιουργία ενός τόσο σημαντικού έργου, όπως η «Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών».

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Σάκη Ρουβά για τη συνολική προσφορά του στην «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ, με τη σειρά του, εκείνος δεσμεύτηκε να συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Σύλλογο.