Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος βρέθηκε σήμερα στα Ψαρά και στη Χίο. Αρχικά στα Ψαρά, ο κ. Καμμένος αντάλλαξε ευχές με τους στρατεύσιμους, τους εθνοφύλακες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Ψαρών, Κώστα Βρατσάνο, επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο των Ψαρών, όπου μοίρασε δώρα στους μαθητές.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ακολούθησε επίσκεψη του υπουργού στην Καλαμωτή της Χίου, όπου παρέστη στα εγκαίνια στρατιωτικών κατοικιών σε στρατόπεδο της περιοχής. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από ιδιώτη, ο οποίος δέχτηκε τις ευχαριστίες του υπουργού.

Τον κ. Καμμένο, εκτός της στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού, τον υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, Σταμάτης Κάρμαντζης, ο οποίος, όπως δήλωσε στον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, «στο περιθώριο της επίσκεψης ο υπουργός συναντήθηκε και με αντιπροσωπείας κατοίκων του Χαλκειούς, με επικεφαλή τον πρόεδρο του χωριού. Ο υπουργός άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων σχετικά με το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, που βρίσκεται κοντά στο χωριό τους και τη διαφωνία τους στο να εγκατασταθούν εκεί νέοι οικίσκοι».

owiterm1 owiterm2 owiterm3 owiterm4