Διανομή γαλακτοκομικών από κτηνοτρόφους στη Θεσσαλονίκη

Θα μοιράσουν τα προϊόντα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας


ΕΛΛΑΔΑ
11:33
19/02/2012
Διανομή γαλακτοκομικών από κτηνοτρόφους στη Θεσσαλονίκη
1
loading

Δωρεάν γαλακτοκομικά προϊόντα θα μοιράσουν το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, οι κτηνοτρόφοι του νομού.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), «παραμένουν απλήρωτοι από τις γαλακτοβιομηχανίες από πέρσι, η κακοκαιρία έχει πλήξει την παραγωγή, η θεσμική επίλυση των προβλημάτων τους καθυστερεί και οι ίδιοι -αν και η κτηνοτροφία μπορεί να συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση- δίνουν αγώνα επιβίωσης των κοπαδιών και των οικογενειών τους». Ο πρόεδρος της ΠΕΚ Δημήτρης Καμπούρης τονίζει ότι «οι κτηνοτρόφοι, βιώνοντας εδώ και χρόνια την οικονομική κρίση, διαμαρτύρονται και απαιτούν την άμεση λήψη μέτρων για την ουσιαστική ενίσχυση και στήριξή τους».

Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος. Αντίστοιχη εκδήλωση είχε γίνει στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

    Αρκεί να μην πλακώσουν οι γύφτοι όπως έγινε στο Σύνταγμα και μετά βγήκαν στη γειτονιά μου και πούλαγαν τις πατάτες Νευροκοπίου 3 κιλά 1 ευρώ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει