Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δώστε οριστική λύση στα προβλήματα στεγάνωσης της ταράτσας και αντιμετωπίστε την κακοκαιρία χωρίς ανησυχία

Γνωρίστε όλη τη σειρά στεγανωτικών προϊόντων για ταράτσες και μπαλκόνια ISOFLEX και θα καταλάβετε ότι κάθε ταράτσα θέλει το ISOFLEX της


ΕΛΛΑΔΑ
12:14
18/11/2017
Δώστε οριστική λύση στα προβλήματα στεγάνωσης της ταράτσας και αντιμετωπίστε την κακοκαιρία χωρίς ανησυχία
loading

Σημάδια υγρασίας και μούχλας στο ταβάνι σας; Νερό που στάζει από την οροφή; Προστατέψτε την ταράτσα σας και τον χώρο που ζείτε με την επιλογή των κατάλληλων υλικών για τη στεγάνωσή της.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης οικοδομής και ως ειδικός στα υλικά στεγάνωσης, με πάνω από 35 έτη εμπειρίας, η ISOMAT έχει αναπτύξει τέσσερα διαφορετικά στεγανωτικά προϊόντα με στόχο να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Ταράτσες με σωστές κλίσεις

Το ISOFLEX είναι η σίγουρη, πιο οικονομική και χρόνια δοκιμασμένη λύση στεγάνωσης από την ISOMAT. Το επαλειφόμενο, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών ISOFLEX, είναι η κατάλληλη λύση στεγάνωσης για ταράτσες που έχουν κλίσεις και η εφαρμογή του είναι τόσο απλή, που μπορείτε να το εφαρμόσετε και μόνοι σας! Σχηματίζει μία ενιαία, ελαστική, στεγανή και υδατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, με αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο.

Είναι κατάλληλο και για δύσκολα σημεία στεγανοποίησης, όπως γωνίες, ακμές και ενώσεις με ταρατσομόλυβα, αλλά και για τοπικές ρωγμές, χάρη στην πολύ υψηλή του ελαστικότητα. Επιπλέον, σας βοηθά να εξοικονομήσετε ενέργεια για κλιματισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία και μειώνει την θερμοκρασία στην επιφάνεια της ταράτσας. Για το λόγο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ψυχρή βαφή ταρατσών.

sdpgjpofsdj2

Ταράτσες που μαζεύουν κατά τόπους λιμνάζοντα νερά

Εάν η ταράτσα σας δεν διαθέτει επαρκείς κλίσεις για την απομάκρυνση του στάσιμου νερού, εμπιστευτείτε το υβριδικό, επαλειφόμενο, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών, με βάση ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες ISOFLEX HYBRID! Αποτελεί την ιδανική λύση για ταράτσες με λιμνάζοντα νερά, αλλά και για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αφού αντέχει μέχρι τους -25oC.

Δημιουργεί μία ενιαία, ελαστική και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, και με μεγάλες αντοχές στις επιδράσεις του καιρού και του χρόνου. Εφαρμόζεται σε δύσκολα σημεία στεγανοποίησης και σε τοπικές ρωγμές με τη χρήση του κατάλληλου οπλισμού. Ταυτόχρονα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών.

sdpgjpofsdj5

Ταράτσες που καίγονται από τον ήλιο

Για ταράτσες που καίγονται από τον ήλιο, το υβριδικό, επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών υψηλής λευκότητας ISOFLEX AEGEAN συνιστά την τέλεια λύση xάρη στην εξαιρετική του λευκότητα που μένει αναλλοίωτη για πολλά χρόνια!

Με το προϊόν αυτό όχι μόνο θα μειώσετε τα έξοδα συντήρησης της στεγανωτικής σας στρώσης, αλλά, χάρη στη μεγάλη ηλιακή ανακλαστικότητα που έχει, αποτέλεσμα και πάλι της υψηλής του λευκότητας,  συμβάλλει στη μείωση της θερμοκρασίας στην επιφάνεια της ταράτσας σας και κατά συνέπεια των λειτουργικών σας εξόδων για ψύξη του κτιρίου σας το καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό το ISOFLEX AEGEAN μόρεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψυχρή βαφή. Είναι ιδανικό για περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια, όπως παραθαλλάσιες ή νησιωτικές περιοχές.

sdpgjpofsdj3

Ταράτσες με υψηλές απαιτήσεις και στεγάνωση που αντέχει ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα!

Εάν η ταράτσα σας έχει ανεπαρκείς ή καθόλου κλίσεις, και οι απαιτήσεις στεγάνωσης της της κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές, τότε επιλέξτε το 100% πολυουρεθανικό, επαλειφόμενο, στεγανωτικό ταρατσών ενός συστατικού ISOFLEX-PU 500, την κορυφαία λύση στεγάνωσης ταρατσών από την ISOMAT.

Σχηματίζει μία ενιαία, ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, με άριστες μηχανικές και θερμικές αντοχές, εξαιρετική αντοχή σε λιμνάζοντα νερά, αλλά και εξαιρετική ανθεκτικότητα ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες ή καιρικές επιδράσεις. Εφαρμόζεται είτε ως εκτεθειμένη στρώση σε ταράτσες και μπαλκόνια, είτε κάτω από πλακάκια, αφού προηγηθεί επίπαση χαλαζιακής άμμου στην τελευταία στρώση του, σε κουζίνες, λουτρά, μπαλκόνια και ταράτσες, κάτω από θερμομονωτικές πλάκες σε ταράτσες ή πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, γυψοσανίδες ή τσιμεντοσανίδες.

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για φυτευτά δώματα και ζαρντινιέρες, αφού είναι πιστοποιημένο ως αντιριζικό σύμφωνα με το πρότυπο UNE CEN/TS 14416 EX: 2014. Εμφανίζει εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια, ενώ προσφύεται ακόμα και σε μη ομαλά υποστρώματα. Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι πιστοποιημένα με τη σήμανση CE, ως προϊόντα προστασίας επιφανειών σκυροδέματος σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-2.

Επιπλέον το ISOFLEX-PU 500 έχει αριθμό πιστοποίησης ETA-15/0206, σύμφωνα με το πρότυπο ETAG-005.

sdpgjpofsdj4

Για ένα άριστο αποτέλεσμα, που θα σας γλιτώσει εκ των υστέρων χρόνο και χρήματα, συνίσταται η εφαρμογή όλων των παραπάνω υλικών να γίνεται από ένα εξειδικευμένο συνεργείο.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρίας στο www.isomat.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει