Το δρόμο για το αρχείο πήρε η δικογραφία για την υπόθεση του τροχαίου που, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, στοίχισε τη ζωή στο γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενήργησε , σύμφωνα με πληροφορίες , κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ και πως οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβάτιδών του είναι αβάσιμες.

Έτσι, σύμφωνα με το υλικό που συγκέντρωσε η Εισαγγελία, οδηγός του αυτοκινήτου δεν ήταν κάποια από τις γυναίκες που ήταν μαζί του, το μοιραίο βράδυ. Αυτό αναφέρουν άλλωστε και οι πραγματογνωμοσύνες που συντάχθηκαν για το τροχαίο δυστύχημα.

Η προκαταρκτική εξέταση για το τροχαίο ξεκίνησε μετά την προσφυγή της οικογένειας του τραγουδιστή στη δικαιοσύνη από την οποία ζητούσε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας.

Ήδη, η δικογραφία που σχηματίστηκε έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να επικυρωθεί ή όχι η διάταξη αρχειοθέτησης από ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει, μέσω των συνηγόρων της, αντιρρήσεις για τη διάταξη αρχειοθέτησης στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με το που γνωστοποιήθηκε το πόρισμα η Μίνα Αρναούτη έγραψε στο Facebook: «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη Σπίτια σας τωρα..!»

Capture