Για να μη μετανιώσετε ποτέ από τις αγορές σας, η λύση είναι οι εγγυήσεις που το κατάστημα μπορεί να δώσει. Και κανένα άλλο κατάστημα εκτός από τα Getitnow.gr και Me&home.gr by Getitnow.gr, δεν μπορεί να δώσει την Εγγύηση Τιμής και την Εγγύησης Παράδοσης που αυτά προσφέρουν.

Στα Getitnow.gr και Me&home.gr by Getitnow.gr μπορείτε να αποκτήσετε 300.000 προϊόντα με Εγγύηση Τιμής και την Εγγύησης Παράδοσης, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω!

Οι εγγυήσεις ισχύουν από σήμερα, 17 και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

         

Με την Εγγύηση Τιμής, αν οι πελάτες του Getitnow.gr και Me&home by Getitnow.gr αγοράσουν ένα προϊόν και μετά το βρουν σε χαμηλότερη τιμή σε έντυπο φυλλάδιο προσφορών οποιουδήποτε καταστήματος στην Ελλάδα, τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, δεσμεύονται να επιστρέψουν τη διαφορά πίσω στο διπλάσιο!

Αν πάλι, τα Getitnow.gr και Me&home by Getitnow.gr δεν τηρήσουν τις ημερομηνίες παράδοσης που είχαν ορίσει, τότε οι πελάτες παίρνουν άμεσα τα χρήματα τους πίσω ή –αν το επιλέξουν- το ποσό αφαιρείται σαν έκπτωση στην επόμενη παραγγελία.

Εκμεταλλευτείτε και εσείς τις εγγυήσεις που μόνο τα Getitnow.gr και Me&home by Getitnow.gr μπορούν και προσφέρουν, και πραγματοποιήστε τις γιορτινές αγορές σας από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς κανένα άγχος για το κόστος!