Ο… τετραήμερος ινδικός γάμος στο Ζάππειο

Δείτε το βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
20:19
10/04/2017
Ο… τετραήμερος ινδικός γάμος στο Ζάππειο
6
loading

Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από τη μακρινή Ινδία με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες άρχισαν να καταφθάνουν στο λιτά στολισμένο Ζάππειο, λίγα λεπτά μετά τη δύση του ηλίου. Οι περισσότεροι με το παραδοσιακό κόκκινο τρενάκι που έχει ως αφετηρία το Σύνταγμα και κάνει τον γύρο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Με μια πρωτόγνωρη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο έκλεισαν χθες βράδυ οι τετραήμερες εκδηλώσεις ενός από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς γάμους που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, με το ζευγάρι των νεόνυμφων να έρχεται από την Ινδία.

«Έχετε μια υπέροχη χώρα, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Γυρίσαμε όλη την Αθήνα, φτάσαμε μέχρι τις μοναδικές παραλίες δίπλα στην πρωτεύουσα σας», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ένα από τα πρώτα καλεσμένα ζευγάρια, που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. «Θα ξαναεπισκεφθούμε την χώρα σας. Οι τέσσερις ημέρες δεν ήταν αρκετές» μας είπε μια άλλη Ινδή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθήνα επιλέχθηκε από τους νεόνυμφους μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πολλοί ήταν οι περαστικοί, κυρίως τουρίστες, που σταματούσαν και ρωτούσαν για την εκδήλωση και για την ιστορία του κτιρίου. Κάποιοι, μάλιστα, γνώριζαν ότι εδώ υπογράφηκε η συνθήκη προσχώρησης της Ελλάδος στην ΕΟΚ τον Μάιο του 1979, καθώς το είχαν διαβάσει στον τουριστικό οδηγό που κρατούσαν. Αρκετοί ήταν οι περαστικοί που παρέμειναν για περισσότερο από μια ώρα μέχρι να δουν τους νεόνυμφους να καταφθάνουν.

Για τη διαμονή των καλεσμένων στην Αθήνα είχε κρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος δύο κεντρικών πολυτελών ξενοδοχείων στην Πλατεία Συντάγματος και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο συνολικός τζίρος από την πραγματοποίηση του γάμου στην Ελλάδα, ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο γαμήλιος τουρισμός αναπτύσσεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με την Σαντορίνη να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων ιδιαίτερα ζευγαριών από την Κίνα, με το αριθμό των γάμων να ξεπερνούν πλέον και τους 1000 σε ετήσια βάση.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Alpha...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar ΣΑΛΑΧΙ

  Δεν πας καλά.

 2. avatar Οοοοο

  Μπράβο να μας ξανά επισκεφθητε

 3. avatar Χρήστος

  Μπράβο σε αυτούς που έφεραν τόσα χρήματα στην Ελλάδα

 4. avatar Αυθάδης

  Την περιστέρα μου να δω εγώ πότε θα την αποκαταστήσω πούχει λυσάξει για νυφικό και για αίθουσες δεξιώσεων...

 5. avatar Μούχλα 2017

  Μαγάρισαν την αγια βδομάδα οι απιστοι,θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

  1. avatar ΣΑΛΑΧΙ

   Δεν πας καλά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει