Το εμπορικό κέντρο Αthensheart, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών του, ενισχύει την παρουσία του στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της εστίασης και υποδέχεται τα καταστήματα DUR, FAIRYNAILS – FAIRYHAIR και CUCINA DI MAFIA.

Η γνωστή ελληνική βιομηχανία ενδυμάτων, με το εμπορικό σήμα DUR και με μια πετυχημένη πορεία στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, απευθύνεται σε κάθε άνδρα που αναζητά ποιότητα και κομψότητα σε κάθε του εμφάνιση.

Η FAIRYNAILS – FAIRYHAIR έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτρια του εμπορικού κέντρου να απολαμβάνει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, χωρίς κανένα δεσμευτικό ραντεβού, γρήγορα και οικονομικά.

Το CUCINA DI MAFIA, μέσα από ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, υπόσχεται να «ταξιδέψει» κάθε επισκέπτη του στις γραφικές αυλές των σπιτιών της Τοσκάνης, με μοναδικές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές της γνήσιας ιταλικής «μαφιόζικης» κουζίνας.

Τώρα η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία shopping και διασκέδασης σας περιμένει στο εμπορικό κέντρο Αthensheart. Ανακαλύψτε κι εσείς τα νέα του καταστήματα κι επωφεληθείτε από τις μοναδικές υπηρεσίες του για όλη την οικογένεια!

To εμπορικό κέντρο Αthensheart βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 180 στον  κόμβο της Χαμοστέρνας.

Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων είναι:Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
ενώ τα cafe – εστιατόρια: λειτουργούν από Δευτέρα  έως Κυριακή 10:00-02:00 π.μ.

Το εμπορικό κέντρο διαθέτει άνετο parking 750 θέσεων.