Πλημμυροπαθείς τρεις δήμοι της Κρήτης

Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου το ΦΕΚ


ΕΛΛΑΔΑ
18:50
08/03/2016
Πλημμυροπαθείς τρεις δήμοι της Κρήτης
loading

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πλημμύρες της Πρωτοχρονιάς του 2015 στους δήμους Χανίων, Πλατανιά και Κισάμου, καθώς οι συγκεκριμένες περιοχές οριοθετήθηκαν ως πλημμυρόπληκτες, με απόφαση των συναρμόδιων υπουργών.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το σχετικό ΦΕΚ από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου http://www.et.gr/ ή στις ιστοσελίδες των δήμων.

Στην απόφαση αναφέρονται αναλυτικά οι δημοτικές και τοπικές ενότητες των δήμων που οριοθετήθηκαν ως πλημμυρόπληκτες. Επίσης, καθορίζονται οι όροι και οι διατάξεις χορήγησης στεγαστικής συνδρομής στους πληγέντες για την αποκατάσταση ή ανακατασκευή των κτιρίων τους, καθώς και η διαδικασία για την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Αρμόδια υπηρεσία για το έργο της αποκατάστασης των ζημιών των κτιρίων από τις πλημμύρες της 31ης Δεκεμβρίου 2014 και της 1ης Ιανουαρίου 2015 ορίζεται η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει