Συνάντηση Δημάρχου Θήρας – Fraport για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Σαντορίνης

Πριν από τη Σαντορίνη ανάλογες επισκέψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο και στην Κω


ΕΛΛΑΔΑ
14:18
05/02/2016
Συνάντηση Δημάρχου Θήρας - Fraport για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Σαντορίνης
loading

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στο Δημαρχείο Θήρας με υψηλόβαθμα στελέχη της κοινοπραξίας FRAPORT AG-SLENTEL Ltd, του εταιρικού σχήματος που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και της Σαντορίνης.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας ενημέρωσαν για τα σχέδια και οι ιδέες τους σχετικά με την νέα εποχή στο αεροδρόμιο Σαντορίνης. Στόχος της κοινοπραξίας είναι η ομαλή μετάβαση στα νέα δεδομένα καθώς και η αμοιβαία συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Η κοινοπραξία έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα τις άτυπες συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και τους φορείς των αεροδρομίων που θα έχει στην ευθύνη της. Πριν από τη Σαντορίνη ανάλογες επισκέψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο και στην Κω.

O Δήμαρχος Θήρας, κος Ν. Ζώρζος, τόνισε ιδιαίτερα την σημαντικότητα του αεροδρομίου στην ποιοτική ανάπτυξη του νησιού, τόσο σε επίπεδο εξυπηρέτησης των τουριστών όσο και των κατοίκων του νησιού. Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς την καλή διάθεση συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών.

Στη συνάντηση, εκτός από τον Δήμαρχο Θήρας κο Νίκο Ζώρζο, παραβρέθηκαν και οι κκ. Μανώλης Καραμολέγκο, πρόεδρος των Ξενοδόχων και Νίκος Νομικός, πρόεδρος του Εμπορικοεπαγγελματικού  Συλλόγου. Από την Fraport AG παραβρέθηκαν ο Dr. Stefan Schulte, CEO της εταιρείας, η κα Esther Nitsche, Senior Project Manager – Head of Transition team, η κα Καλλιόπη Μεγαλομίδου, Senior Project Manager και ο κος Κώστας Παπακωνσταντίνου, Senior Business Development Manager του ομίλου Κοπελούζος (Slentel ltd).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει