Σε ισχύ είναι μέχρι και σήμερα οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η παρουσία της Τροχαίας θα είναι διαρκής στους δρόμους και τα εθνικά οδικά δίκτυα για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Η κυκλοφορία των φορτηγών, με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου, απαγορεύεται στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών από τις 15:00-21:00:

α) Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

β) Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

ε) Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι την διασταύρωση Ρεντίνας.

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι μόνο για το τμήμα από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνα Πιερίας (Χ.Θ. 410) μέχρι και την Λάρισα (Χ.Θ. 365 + 400) οι απαγορεύσεις έχουν ισχύ από 16:00 έως 23:00 κάθε Κυριακή.