Οι περισσότεροι στην ηλικία του δεν έχουν ακόμη δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, εκείνος σε ηλικία 17 ετών έγινε πατέρας και στα 33 του χρόνια παππούς! Ο λόγος για τον Δημήτρη Κίτσα ηλικίας 35 ετών τον οποίο γνωρίζουν καλά οι λάτρεις του τοπικού ποδοσφαίρου μιας κι ο ίδιος είναι ποδοσφαιριστής κρητικών ομάδων εδώ κι αρκετά χρόνια.

Ο Δ. Κίτσας ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα αλλά στην Κρήτη μένει τα τελευταία 17 χρόνια, είναι ευτυχισμένος όπως μας λέει που έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία πατέρας αλλά και παππούς.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίδα», ο ίδιος απολαμβάνει και την πατρότητα, αλλά και το γεγονός ότι έγινε τόσο γρήγορα παππούς! Εξίσου όμως εντυπωσιακή είναι και η οικογενειακή διαδρομή της συζύγου του, η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 14 ετών, γέννησε το πρώτο της παιδί λίγο καιρό μετά, ενώ η ίδια έγινε γιαγιά μπαίνοντας στην τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τυλίσου Ηρακλείου γνώρισε την κατά δύο χρόνια μικρότερη σύζυγό του στο Ρέθυμνο, αν και εκείνη κατάγεται από το Βόλο.

Πηγή: cretalive.gr