Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα του 2023, με τους καταναλωτές να σπεύδουν για τα τελευταία τους ψώνια για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση θα κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικότερα, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 18:00, όπως έχει προταθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών για το εορταστικό ωράριο.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και στις 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα.

Με το νέο έτος έρχονται και οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024. Τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, στις 14 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη κάθε Φεβρουαρίου.