Στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό.

Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 για το εργασιακό νομοσχέδιο αποφάσισε να συμμετάσχει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).

Στάση εργασίας στο Τραμ αύριο από 13:30 έως την λήξη της βάρδιας

Με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας θα συμμετάσχει στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Σωματείο « ως μέλη του Ε.Κ.Α και μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, αποφασίσαμε την συμμετοχή μας, με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας, στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου».

Το ωράριο λειτουργίας των λεωφορείων

Όπως ανακοινώθηκε ήδη από χθες, τα λεωφορεία θα έχουν στάσεις εργασίας τις εξής ώρες:

Από την έναρξη της βάρδιας στις 5 π.μ. έως τις 9 π.μ. και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα

Δηλαδή, τα λεωφορεία θα κινούνται κανονικά, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, 21 Σεπτεμβρίου.