Υλικά

  • 420 γρ. σολομό
  • 2 αβγά
  • 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ξεκοκαλίστε το σολομό και ψιλοκόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια.
  2. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά και προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το μαύρο πιπέρι.
  3. Ανακατέψτε καλά και πλάστε σε μπιφτέκια.
  4. Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τα μπιφτέκια για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.