Υλικά

  • 420 γρ. σολομό
  • 2 αβγά
  • 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ξεκοκαλίστε το σολομό και ψιλοκόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά και προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το μαύρο πιπέρι.
Βήμα 3
Ανακατέψτε καλά και πλάστε σε μπιφτέκια.
Βήμα 4
Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τα μπιφτέκια για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.