Υλικά για 6-8 άτομα

  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 300 γρ. σέσκουλα
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 πράσα
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 4 αυγά
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 1 φλ. λάδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά με άφθονο νερό.
Βήμα 2
Κατόπιν, τα ψιλοκόβετε και τα αλατίζετε ενώ στη συνέχεια τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
Βήμα 3
Μόλις χάσουν τα υγρά τους, τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Στη συνέχεια, ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
Βήμα 5
Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.