Υλικά για 4-6 άτομα

Για την κρέμα

  • 225 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά
  • 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • 1 κ.τ.γ. βανίλια

Για την επικάλυψη ζελέ

1 συσκευασία ζελέ φράουλα

Για τη βάση

  • 1 πακέτο θρυμματισμένα μπισκότα
  • 6 κ.τ.σ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κ.τ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, βουτυρώστε ένα πυρέξ και καλύψτε το με 2 φύλλα λαδόκολλας, το ένα οριζόντια και το άλλο κάθετα
Βήμα 2
Συνδυάστε τα θρυμματισμένα μπισκότα, το βούτυρο και τη ζάχαρη. Πιέστε στο κάτω μέρος του πυρέξ
Βήμα 3
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να σφίξει το μείγμα
Βήμα 4
Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα κρέμας πάνω από τη βάση και τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξετε το ζελέ
Βήμα 5
Φτιάχνετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για 30 λεπτά
Βήμα 6
Στη συνέχεια ρίχνετε το υγρό ζελέ πάνω από την κρέμα τσιζκέικ και το βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες, πριν το κόψετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.