Υλικά

  • 1 κιλό καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλύντε καλά τα καλαμαράκια, σουρώστε και κόψτε σε ροδέλες.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ρίξτε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Προσθέστε όσο αλεύρι χρειάζεται για να αλευρωθούν καλά όλα τα καλαμαράκια και ανακατέψτε ξανά.
Βήμα 4
Τινάξτε ένα ένα καλαμαράκι για να φύγει το επιπλέον αλεύρι και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Βήμα 5
Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε στους 220 βαθμούς.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.