Σαλάτα καπρέζε με πέστο και ζυμαρικά

Θα γίνει η αγαπημένη σας καλοκαιρινή συνταγή


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
19:31
21/06/2020
2
loading

Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελεαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια
  • 1/2 φλ. τσαγιού μπάλες φρέσκιας μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την σάλτσα πέστο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο και το μαύρο πιπέρι.
  3. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
  4. Τέλος, γαρνίρετε με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Yan

    Η Καπρέζε δεν έχει ζυμαρικά.
    Θα αρκούσαν ντομάτα, φρέσκια μοτσαρέλα, πέστο (άντε και λίγο λάδι επιπλέον)

  2. avatar Με γιαουρτι

    Καθαρίζεται 5 μέτριες πατάτες ,τις κοβετε σε στρογγυλές φέτες ,τις βραζετε σε δυνατή φωτιά ,μαζί με νερό αλάτι πιπέρι 1φυλλο δάφνης 2ντοματες χωρίς σπόρια κομμένες σε φέτες ,για 30 λεπτά .Την ωρα που είναι να σερβιριστεί καθαρίζεται 2 μέτρια αγγούρια κοβετε σε κύβους με αλάτι πιπέρι .Ανακατεύεται με τις πατάτες 1 κουταλιά βασιλικός τριμμενος 1 κουταλιά κάπαρη 1 γιαούρτι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει