Υλικά

  • 1 1/2 κ.γ. σόδα
  • 1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
  • 6-7 κ.σ. κακάο
  • 1 1/2 κούπες ζάχαρη
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα ηλιέλαιο
  • 1 κούπα νερό

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε σε ένα μπολ το ηλιέλαιο και τη σόδα και ανακατεύετε.
  2. Προσθέτετε το μπέκιν πάουντερ, το κακάο, το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά με σύρμα.
  3. Στο τέλος ρίχνετε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας με το σύρμα.
  4. Βάζετε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά.