Εξαιρούνται της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης τα αναδρομικά των ειδικών μισθολογίων

Τι αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14:11
29/03/2019
Εξαιρούνται της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης τα αναδρομικά των ειδικών μισθολογίων
1
loading

Στην εξαίρεση από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης των αναδρομικών που καταβλήθηκαν στους δικαιούχους των ειδικών μισθολογίων, πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την ερχόμενη εβδομάδα, σε νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών για τον αιγιαλό, θα περιληφθεί διάταξη που θα προβλέπει την εξαίρεση -ενόψει και της έναρξης της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων στις οποίες θα δηλωθούν- τα ποσά των αναδρομικών.

Σημειώνεται ότι με βάση την ψήφιση από τη Βουλή των διατάξεων για την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού σε κατηγορίες ειδικών μισθολογίων, εξαντλήθηκε η φορολογική υποχρέωση των δικαιούχων με παρακράτηση του 20% στο καταβαλλόμενο ποσό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ [...] ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ . Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΑΙΧΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ . ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝΕ ΔΥΝΑΜΕΩΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΝ ΑΥΓΗΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΓΜΕΝΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟΝ ? ΕΧΕ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΡΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΟΧΟΥΝΤΟΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ . ΑΛΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει