Ένα ακόμη πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα e-branch της Τράπεζας Πειραιώς θα ξεκινήσει την λειτουργία του τις αμέσως επόμενες εβδομάδες στην Αττική, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς και υπεύθυνος του Τομέα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Στέφανος Μυτιληναίος, μιλώντας στο Athens Innovation Festival.

O κ. Μυτιληναίος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι οι καινοτόμες λύσεις που υλοποιεί και διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες των πελατών της τράπεζας και όχι μόνον στους νέους που έχουν μεγαλύτερη εξοικείωση. Στόχος της Τράπεζας, είπε ο κ Μυτιληναίος, είναι να ανοίξει και νέα καταστήματα στην περιφέρεια ενώ παρουσίασε τις καινοτόμες εφαρμογές και τον τρόπο λειτουργίας του e-branch, δίνοντας έμφαση και στις λειτουργικότητες που διαθέτει στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σήμερα λειτουργούν τρία πλήρως αυτοματοποιημένα καταστήματα του δικτύου e-branch της Τράπεζας Πειραιώς στο Χαλάνδρι, στους Αμπελόκηπους και στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και μέχρι το τέλος του έτους θα δημιουργηθεί ένα ακόμα στη Γλυφάδα.

Σημειώνεται ότι το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των e-branches (και το Σάββατο) καθιστά δυνατές τις συναλλαγές διευκολύνοντας το κοινό και τις επιχειρήσεις. Τέτοιες συναλλαγές είναι η εξόφληση πληρωμών προς συνεργάτες και προμηθευτές με απόλυτη αμεσότητα μέσω μετρητών ή επιταγών, αλλά και η κατάθεση ημερήσιων εισπράξεων με άμεση πίστωση εταιρικών λογαριασμών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.