Με μια μεγάλη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη της Λευκωσίας και στην οποία συμμετείχαν δημοσιογράφοι από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ανακοινώθηκε και επισήμως η συνεργασία των δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. με την εταιρία Best Life Co Ltd. που ανέλαβε την διανομή τους στην Κύπρο.

Με την είσοδο στην εν λόγω αγορά, η εταιρεία πιστεύει ότι θα ενισχύσει σημαντικά την εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία έχει συνεχή ανοδική πορεία, καθώς τα YOUTHLAB. τα τελευταία δύο χρόνια έχουν διεισδύσει σε περισσότερες από 10 χώρες.

groupproducts

Λίγα λόγια για τα YOUTH LAB.

  • H ΥOUTH LAB.  είναι ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013 από εταιρεία με 22ετη εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής.
  • Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες της ζωντανής στοιβάδας της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος!
  • Tα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, όπως το βραβείο Red Dot Award «Communication Design 2013» και το ελληνικό βραβείο Ermis Silver Award 2013, ενώ διακρίθηκαν στα Vita Awards 2013 του περιοδικού Vita ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία. Επίσης, η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF30 επιλέχθηκε ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία CC Creams στα Vita Awards 2014 του περιοδικού Vita | Mάρτιος 2015.
  • Η πιο πρόσφατη διάκριση είναι το εξαγωγικό βραβείο Greek Exports Awards 2015 στην κατηγορία «Top Export Packaging», που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναγνωρίζοντας ότι τα YOUTH LAB. πληρούν όλα τα προαπαιτούμενα για αποτελεσματική διείσδυση στις διεθνής αγορές, καθώς ενσωματώνουν την υψηλή αισθητική και μια μοναδική φιλοσοφία δράσης των προϊόντων.
  • Η συλλογή YOUTH LAB. απαρτίζεται από 20 δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.