Άμεση ήταν η ανταπόκρισή σας στην έρευνα του newsbeast.gr για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και για τη λάθος κατεύθυνση προς την οποία κινείται το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο. Κάτοικοι του συγκεκριμένου δήμου και των γύρω περιοχών – και όχι μόνο – σπεύσατε και στείλατε τη δική σας άποψη για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η έκταση να αξιοποιηθεί με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό όφελος. Σταδιακά θα δημοσιευθούν όλες οι απ-όψεις που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

«Η βαριά βιομηχανία λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι το Ελληνικό θα πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα, κάνοντας το μία νέα Disneyland, που θα έφερνε τουρισμό καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι, θα απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη και είναι ήπια ανάπτυξη χωρίς να επιβαρύνει με νέα σπίτια-εμπορικά-εκθεσιακά την περιοχή και γενικότερα την πόλη.

Γιώργος Αυγέρης»

Περιμένουμε και τις δικές απόψεις γύρω από το θέμα. Επειδή κάποια πράγματα μας αφορούν άμεσα πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζουμε, μπορείτε να τις καταθέσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]