Ο τετράποδος Buddy τριγύριζε κι έκλαιγε. Ολοφάνερα πονούσε πολύ- και δεν είναι να απορεί κανείς αφού όταν οι ιδιοκτήτες του Emma και Gareth Wilding τον πήγαν στον κτηνίατρο, η ακτινογραφία έδειξε πως είχε μια… βελόνα ραψίματος μέσα στο ήπαρ του!

Το 3χρονο σκυλί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της βελόνας αλλά το μυστήριο για το πώς αυτή βρέθηκε εκεί παραμένει.

Μία πιθανότητα, όπως γράφει η Daily Mail, είναι η βελόνα να καρφώθηκε στον Buddy την ώρα που κυλιόταν στον κήπο της οικογένειας στο Berkshire της Βρετανίας, να μπήκε όλη μέσα και από εκεί να έφτασε στο συκώτι του.

«Νόμιζα πως θα πέθαινε. Ήταν φανερό πως δεν ένιωθε καλά, πονούσε πολύ, βημάτιζε πάνω κάτω κλαίγοντας», περιγράφει η 48χρονη Emma.

Ο κτηνίατρος David Evans, που χειρούργησε τον Buddy είπε πως η αφαίρεση της βελόνας ήταν το πιο ασυνήθιστο περιστατικό που του είχε τύχει ποτέ σε όλη την καριέρα του.

«Ήταν το πιο παράξενο πράγμα που είχα δει στη 10χρονη πορεία μου. Δεν ξέρουμε πώς συνέβη, ίσως το σκυλί έκατσε ή ξάπλωσε πάνω στη βελόνα κι αυτή μπήκε μέσα του έτσι», εξήγησε.

Χρειάστηκε μισή ώρα μόνο για να εντοπίσει τη βελόνα ενώ έψαχνε στα σπλάχνα του σκύλου, «είναι σαν την παροιμία που λέει πως ψάχνεις βελόνα στα άχυρα», χαριτολόγησε ο ίδιος μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Buddy.