Η χώρα μας βαδίζει με γοργά και σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη πολιτικών που σέβονται το περιβάλλον τόσο μέσω του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) όσο και μέσω της Συμφωνίας του Παρισιού, επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Διαχειριστή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης, Γιάννης Γιαρέντης σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης.

«Ιδιαίτερα εμείς, ο Διαχειριστής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Εγγυήσεων Προέλευσης, δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να υπηρετήσουμε τις προτεραιότητες και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ελλάδας σε θέματα Πράσινης Ενέργειας, με κίνητρό μας την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής», τονίζει ο κ. Γιαρέντης. «Όραμα και αποστολή μας είναι η ικανοποίηση των σύγχρονων προκλήσεων στον χώρο των ΑΠΕ, η κοινωνική τους αποδοχή, η ανάπτυξη ενός ασφαλούς επενδυτικού περιβάλλοντος για τις ΑΠΕ και η ενίσχυση της Πράσινης Ενέργειας της χώρας. Στον ΔΑΠΕΕΠ θεωρούμε ηθικό καθήκον μας, προς τις γενιές που θα ακολουθήσουν, να τους παραδώσουμε έναν πλανήτη υγιέστερο από ό,τι τον παραλάβαμε και προς αυτήν τη κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά. Για εμάς κάθε ημέρα είναι Παγκόσμια Ημέρα της Γης».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.