Η ράτσα του πατέρα του είναι η καλύτερη στον κόσμο. Ο γιος του καθαρόαιμου Φράνκελ, ονομάζεται Φρανκ και είναι το αλογάκι που πουλήθηκε έναντι 1.829.000 ευρώ στη δημοπρασία του παλατιού Κένσιγκτον.

Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο άλογο της «δυναστείας» Φράνκελ που βγαίνει προς πώληση. Μπορεί να μην γίνεται να συναγωνιστεί την τιμή του πατέρα του, που ανέρχεται σε 156 εκατ. ευρώ, αλλά ο Φρανκ… έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, καθώς είναι και μικρός. Το πουλάρι είναι μόλις 3 μηνών, γι’ αυτό και στο «πακέτο» της αγοράς περιελαμβανόταν και η μητέρα του. ο άνδρας που ξόδεψε 1,4 εκατ. λίρες (ήτοι 1,8 εκατ. ευρώ) για να το αποκτήσει ονομάζεται Michael Vincent Magnier και διευθύνει μια από τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις καθαρόαιμων στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και ξόδεψε σχεδόν 14 ευρώ ανά λεπτό ζωής του πουλαριού για να το αποκτήσει. Σκοπός του είναι να τον κάνει ένα ξεχωριστό άλογο αγώνων.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Φρανκ τον… βλέπει να είναι έτοιμος για να τρέξει περί το 2016 και τονίζει –αναφερόμενος στην αγορά του- πως «πρόκειται για μια στιγμή που έγραψε ιστορία». Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, και ο ίδιος ο Michael Vincent Magnier έχει… ιστορία, καθώς ο πατέρας του Τζον ήταν συνέταιρος με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πατέρας του μικρού Φρανκ, ο Φράνκελ.