Το βίντεο δείχνει έναν τύπο από το Μπόρνμουθ της Μεγάλης Βρετανίας να επιχειρεί να ταΐσει το κατοικίδιό του, που δεν το λες και συνηθισμένο.

Πρόκειται για ένα θηλυκό βόα σφιγκτήρα αρκετά μεγάλου μεγέθους που περιμένει καρτερικά μέσα στο τερράριό του για το γεύμα του.

Ο άνδρας κρατάει στο χέρι του ένα κουνέλι και πλησιάζει το βόα που φαίνεται όμως πως έχει βάλει κάτι άλλο στο μάτι. Εξαπολύει την επίθεσή του όχι όμως για να γραπώσει το κουνέλι, αλλά για να δαγκώσει το χέρι του ιδιοκτήτη του!

Εκείνος διατηρεί την ψυχραιμία του, αστειεύεται κιόλας και αφού λέει κάποια «γαλλικά», προσπαθεί να απεγκλωβίσει το χέρι του από το στόμα του βόα. Τα καταφέρνει, αλλά υπάρχουν απώλειες καθώς το ερπετό, όπως ενημερώνει ο ιδιοκτήτης του, έχει απωλέσει δύο δόντια, τα οποία έχουν μείνει καρφωμένα στο γεμάτο αίματα χέρι του. Στην επόμενη επίθεση, πάντως, ο βόας σημαδεύει σωστά και αρπάζει το κουνέλι το οποίο αρχικά σφίγγει και εν συνεχεία καταβροχθίζει.

Ο βόας σφιγκτήρας είναι ένα φίδι μεσαίου-μεγάλου μεγέθους, αμερικανικής προέλευσης, που μπορεί να φτάσει -και σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπεράσει- τα 2,5 μέτρα (θηλυκός). Θεωρείται κατά βάση ήρεμο ζώο και τρέφεται συνήθως με τρωκτικά και κουνέλια. Σε μικρότερη ηλικία επιδεικνύουν συνήθως πιο νευρική συμπεριφορά, όπως αναφέρουν οι ειδικοί.