Οι γειτονιές των βορείων προαστίων αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να πάρετε μια ανάσα δροσιάς εν μέσω καλοκαιριού. Να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από τη βουή της πόλης και να νιώσετε τη χαλάρωση των διακοπών χωρίς όμως να έχετε φύγει μακριά από την πόλη.

Ψάξαμε και βρήκαμε τρία μαγαζιά που συνδυάζουν τα πάντα. Εκεί μπορείτε να φάτε brunch να πιείτε τον καφέ ή το cocktail σας και να καθίσετε με την παρέα σας ακόμη και για φαγητό.

CHECK ME SOCIAL HUB

Βρίσκεται στην Κηφισιά στην οδό Αργυροπούλου στον αριθμό 12. Το CHECK ME SOCIAL HUB αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για καφέδες από γευστικά χαρμάνια, λαχταριστό brunch, πεντανόστιμα σνακ και κυρίως πιάτα κάθε στιγμή της ημέρας. Οι mixologist του καταστήματος έχουν να σας προτείνουν κοκτέιλ σε κλασικές αλλά και μοντέρνες γεύσεις για τα οποία πάντα χρησιμοποιούν τα πιο φρέσκα υλικά.

Η ομάδα του CHECK ME SOCIAL HUB είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει κάθε στιγμή και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία ώστε να νιώσετε τόσο οικεία όσο στο σπίτι σας και να απολαύσετε την παραμονή σας στον χώρο.

Πίτσες, γλυκά, σαλάτες, μακαρονάδες είναι μερικά από τα πιάτα που θα βρείτε στον κατάλογο ενώ παράλληλα θα έχετε στη διάθεσή σας μία πλούσια λίστα από κρασιά.

Τις συνταγές του CHECK ME SOCIAL HUB μπορείτε να τις γευτείτε ακόμη και στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Επειδή το μαγαζί αγαπά και σέβεται το περιβάλλον κάνει delivery με ποδήλατο πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα με Παρασκευή) από το πρωί έως το απόγευμα.

Hide & Seek

Στο ύψος του Χαλανδρίου επί της λεωφόρου Κηφισίας στον αριθμό 254 θα συναντήσετε το Hide & Seek.

Εκτός από έναν κατάλογο με πολλές επιλογές το μαγαζί διαθέτει μια δενδρόφυτη αυλή που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην πολύβουη λεωφόρο.

Στο Hide & Seek μπορεί να απολαύσετε ευφάνταστα cocktails από τα χέρια ταλαντούχων bartenders και να τα ταιριάξετε με γευστικά πιάτα.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το brunch σας και να ξεκινήσετε έτσι μια υπέροχη ημέρα. Εάν πάτε απόγευμα ή βράδυ μπορείτε να διαλέξετε ένα κρασί από τη wine list που επιλεγμένων ελληνικών τοπικών αλλά και οίνων από το εξωτερικό.

Piu Verde

To Piu Verde βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο Άλσος του Παπάγου και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς όχι μόνο για όσους διαμένουν στην περιοχή αλλά και για άτομα από όλο το λεκανοπέδιο.

Πρόκειται για μία έκταση 3.000 τ.μ. γεμάτη με πεύκα. Στη μέση του μαγαζιού έχει δημιουργηθεί μία τεχνητή λίμνη που δίνει μία έξτρα αίσθηση δροσιάς στον χώρο.

Μπορεί να το επισκεφτείτε όλες τις ώρες της ημέρας και φάτε να πιείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί έναν ατμοσφαιρικό χώρο για να απολαύσετε το πρωινό σας, τον καφέ σας ή και το cocktail σας.