Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό και αλλεπάλληλα sold out. Η πρόσφατη παράταση και οι επιπλέον εμφανίσεις του, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετές για το πιστό κοινό του, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντληθούν γρήγορα.

Έτσι, ο Φοίβος και η μπάντα του ανακοινώνουν με χαρά τέσσερις επιπλέον -αλλά οριστικά τελευταίες- παραστάσεις για τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Απριλίου: 20-21/4 & 27-28/4.

Η επιτυχία των εμφανίσεων, πάντως, δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, φέτος, αποφάσισε κάτι τελείως διαφορετικό. Στις καθιερωμένες πια χειμερινές του παραστάσεις στο «Κύτταρο», ξεφυλλίζει για πρώτη φορά τα προσωπικά άλμπουμ που κυκλοφόρησε, με απόλυτη χρονολογική σειρά, τα οποία ανθολογούνται, ξανα-ενορχηστρώνονται και αποτιμώνται από τον ίδιο,
σε μια μουσικοποιητική αφήγηση που έφτιαξε με τους συνεργάτες του.

Αναμνήσεις, ασήμαντες ιστορίες, γελοία παραλειπόμενα, αυτοσχεδιασμοί και μια εικόνα της Ελλάδας που του έτυχε. Λεύκωμα; Biopic; Εναλλακτικό remake του «Τρελοπενηντάρη»; Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι;

Όπως απαντά ο ίδιος: «Τίποτα απ’αυτά, προς Θεού. Ένας απλός αγώνας κατς με το χρόνο, με τους φίλους και τους έρωτες, με τις εξουσίες και τις ανασφάλειες, με τους δασκάλους και τη φαμίλια, με το στρατό και την τηλεόραση, με τα hits και τις αποτυχίες».

Συντελέστες:

Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα
Κώστας Παντέλης – Κιθάρες
Yoel Soto – Μπάσο
Χρήστος Λαϊνάς- Κιθάρες, synth

Παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή, 20-21/4 & 27-28/4
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 15€ (Ορθίων)
Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών