Μπορεί οι θαυμαστές της Χίλαρι Σουάνκ να είχαν καιρό να την απολαύσουν σε κάποια ταινία, όμως, η νέα ταινία «The Good Mother» έρχεται για να το αλλάξει αυτό. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων παιδιών της, η Χίλαρι Σουάνκ πρωταγωνιστεί στη δραματική ταινία «The Good Mother» σε σκηνοθεσία Miles Joris-Peyrafitte.

Έχοντας στο πλάι της τους Ολίβια Κουκ και Τζακ Ρέινορ, η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται τη δημοσιογράφο Μαρίσα Μπένιγκ, η οποία στην προσπάθεια της να εντοπίσει τους δολοφόνους του γιου της, δημιουργεί μια παράξενη συμμαχία με την έγκυο φίλη του, Πέιτζ Κουκ. Μαζί έρχονται αντιμέτωπες με τον κόσμο των ναρκωτικών και της διαφθοράς στον υπόκοσμο της μικρής τους πόλης στη Νέα Υόρκη, όπου ανακαλύπτουν ένα ακόμα σκοτεινότερο μυστικό.

Ο Joris-Peyrafitte δήλωσε αποκλειστικά στο People ότι η συνεργασία του με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς ήταν, και θα παραμείνει, αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. «Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συνεργείο. Ήταν μια ταινία μικρού προϋπολογισμού γυρισμένη στο κέντρο του Όλμπανι χωρίς χρήματα, και εκείνοι την έκαναν να μοιάζει σαν τη μεγαλύτερη παραγωγή στον κόσμο» ανέφερε.

Επισήμανε ότι η Σουάνκ «είναι πραγματικά απίστευτη. Δουλεύει πολύ σκληρά, δεν συμβιβάζεται και κρατάει τους πάντες σε εγρήγορση. Ήταν χαρά και απόλυτη τιμή να δουλέψω με τη Χίλαρι» είπε ο σκηνοθέτης.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Κάρεν Όλντριτζ, Νορμ Λιούις, Χόπερ Τζακ Πεν και το μοντέλο Dilone. Η ταινία «The Good Mother» αναμένεται στους αμερικάνικους κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου.