Την Κυριακή 18 Ιουνίου, aka η ημέρα του Colourday Festival, πλησιάζει και εμείς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις γύρω από το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ!

«Έχει όντως δωρεάν εισιτήρια;»

Ναι! Φέτος το Colourday Festival έχει χορηγό εισιτηρίων την Coca-Cola, η οποία σου «κερνάει» το εισιτήριο. Ωστόσο, για να μπεις στο φεστιβάλ θα πρέπει να έχεις κλείσει από πριν το free ticket by Coca-Cola που θα βρεις στο viva.gr

«Τι ώρα ξεκινά και τι ώρα τελειώνει;»

Οι πόρτες ανοίγουν στις 12:00, τα lives ξεκινούν στις 15:00 και τελειώνουν στις 23:00 . Μπορείς να πας ό,τι ώρα θέλεις, αλλά σου προτείνουμε να βρεθείς στο ΟΑΚΑ νωρίς, ώστε να μη χάσεις κανένα act, να έχεις χρόνο να συμμετέχεις σε όλες τις δραστηριότητες που θα βρεις στον χώρο και να ζήσεις μία γεμάτη ημέρα.

«Μπορώ να αγοράσω χρώμα κάπου μέσα;»Το free ticket από την Cola-Cola δεν συνοδεύεται από χρώμα, όπως συμβαίνει με το VIP Ticket ή το Privé Stage Ticket. Ωστόσο, θα υπάρχουν διάφορα σημεία πώλησης χρώματος για να έχεις κι εσύ σακουλάκια για τις ρίψεις και τα παιχνίδια με τους φίλους σου. Το κόστος είναι €2/σακουλάκι.

«Πόσο χρονών πρέπει να είσαι για να πας;»

Δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας. Το φεστιβάλ είναι οργανωμένο, πολύ καλά προστατευμένο και απόλυτα ασφαλές. Ωστόσο, κάτω των 15 ετών η διοργάνωση προτείνει να έρθεις παρέα με κάποιον μεγαλύτερο υπεύθυνο (γονέα, αδελφό, φίλο).

«Ποιοι τραγουδάνε;»

Φέτος on stage θα δούμε εξαιρετικούς καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά είδη. Ανάμεσά τους  Δέσποινα Βανδή, Αναστασία, Stan Αντιπαριώτης, Immune, Ivan Greko, Bossikan, Strat, Ellize, Roi, Kidd και πολλοί ακόμη, άλλοι ήδη καταξιωμένοι και άλλοι new comers που σίγουρα θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

«Θα έχει φαγητό;»

Φυσικά! Γνωστή αλυσίδα fast food είναι, άλλωστε, ένας από τους βασικούς χορηγούς του φεστιβάλ!

«Με το βραχιόλι τι ακριβώς συμβαίνει;»

Το βραχιόλι εισόδου, εξόδου και ανέπαφων συναλλαγών που σου δίνουν με το εισιτήριο είναι μια καινοτομία της Skull Productions, εταιρεία παραγωγής του Colourday Festival, για μην αναπτύσσονται ουρές κατά την είσοδο. Μέσα στο φεστιβάλ, το χρησιμοποιείς επίσης για να αγοράζεις ό,τι θέλεις χωρίς να χρησιμοποιείς μετρητά-οπότε ούτε ψάχνεις τις τσέπες σου ούτε υπολογίζεις τα ρέστα σου! Θυμήσου, επομένως, να πας στο ειδικό σημείο φόριτσης, να βάλεις χρήματα στο βραχιόλι σου, ώστε να πραγματοποιείς τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και ανέπαφα!

«Από που θα πάρω το βραχιόλι»

Την Κυριακή 18 Ιουνίου (καθώς άλλαξε η ημερομηνία λόγω του εθνικού πένθους) έρχεσαι στο Colourday Festival στο ΟΑΚΑ έχοντας μαζί σου σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή το εισιτήριο που έχεις κλείσει από το viva.gr . Στην είσοδο στο σκανάρουν και σου δίνουν όλα όσα δικαιούσαι ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου που έχεις επιλέξει.

𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧 𝗕𝗬 𝗖𝗢𝗖𝗔-𝗖𝗢𝗟𝗔 €𝟬 👉 Είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ + Βραχιόλι Εισόδου ❗❗ Περιοριμένος Αριθμός , Απαραίτητη η κράτηση μέσω viva

𝗩𝗜𝗣 €𝟮𝟱 👉Είσοδος στην Front Rοw VIP Area (μπροστά στο stage) + Βραχιόλι Εισόδου + 1 Colourday Backpack+ 10 σακουλάκια χρώμα + Fast Track Entrance

PRIVE 𝗦𝗧𝗔𝗚𝗘 €𝟱𝟬 👉 Είσοδος σε υπερυψωμένη privé εξέδρα ένα με το stage + Βραχιόλι Εισόδου + Πρόσβαση σε Private Bar + 1 Colourday Backpack + 10 σακουλάκια χρώμα + Fast Track Entrance

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ: https://bit.ly/colourtickets

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Colourday Festival στα social accounts τους σε Instagram, Facebook και Tik Tok.

Instagram: @colourdayfestival

Tik Tok: @colourdayfestival

Facebook: @colourdayfestival

www.colourdayfestival.com