Υπάρχει ένα quote που λέει πως «εάν τα φεστιβάλ ήταν δωρεάν, δεν θα με βλέπατε ποτέ ξανά». Και φέτος το Colourday Festival αποφάσισε να κάνει την αρχή προσφέροντας στο κοινό του την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία με free tickets by Coca-Cola

Αλλά οι λόγοι για να βρεθείς στην arena του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ είναι πολλοί περισσότεροι από την δωρεάν διάθεση εισιτηρίων. Πάμε, λοιπόν, να δούμε, ποια στοιχεία θα αναγάγουν το φετινό Colourday στην κορυφαία διοργάνωση του καλοκαιριού.

  1. Εντυπωσιακό stage. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκηνικό του 2023 θα είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό που έχει στηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Φαντάσου, λοιπόν, τον εαυτό σου να παρακολουθεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες πάνω σε ένα επιβλητικό stage από το οποίο εκτοξέυονται σπέσιαλ εφέ γεμάτα χρώμα!
  2. Πλήθος κόσμου. Όπως αποκαλύπτει η προπώληση, φέτος θα υπάρχει ρεκόρ προσέλευσης και εσύ θα μπορέσεις να μοιραστείς την εμπειρία με δεκάδες χιλιάδες άτομα έτοιμα να ζήσουν την καλύτερη ημέρα της ζωής τους. Το vibe θα είναι εκπληκτικό και οι φωνές θα ακούγονται δυνατά σε όλη την Αθήνα!
  3. Χορευτικά shows. Η χορευτική ομάδα του Colourday δουλεύει πυρετωδώς εδώ και μήνες για να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο show με φαντασμαγορικά κοστούμια, συγχρονισμένες χορογραφίες και ακροβατικά. Δεν θες να το χάσεις!
  4. Δραστηριότητες. Επειδή τα φεστιβάλ δεν είναι απλές μουσικές συναυλίες, θα μπορείς και φέτος να συμμετάσχεις σε διαφόρων ειδών activations, να παίξεις παιχνίδια και να κερδίσεις δώρα. Οπότε η φάση είναι win win: και δωρεάν εισιτήριο και δώρα!
  5. Once in a year concept. Οι καλοκαιρινές συναυλίες είναι άπειρες, όμως το concept του χρώματος είναι μοναδικό και το ζεις μόνο μία φορά κάθε χρόνο. Αυτή τη χρονιά οι συγχρονισμένες ομαδικές ρίψεις λόγω των 50.000+ θεατών θα είναι ακόμα μεγαλύτερες και εσύ θα γίνεις τόσο χρωματιστός που θα έχεις φωτογραφίες και videos να ανεβάζεις όλο το καλοκαίρι!

Μπες, λοιπόν, τώρα στο viva.gr (https://bit.ly/colourtickets) και πάρε free ticket από Coca-Cola για να γινεις μαζί με τους φίλους σου κομμάτι μιας ημέρα που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη σου ως μία από τις καλύτερες της ζωής σου!