Η Βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Κίρμπι μίλησε για την εμπειρία που έζησε δίπλα στον Τομ Κρουζ στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One».

Στη σκηνή έπρεπε ο Τομ Κρουζ να πέσει με μία μοτοσυκλέτα σε γκρεμό της Ισλανδίας για να προσγειωθεί κατόπιν με αλεξίπτωτο.

«Το έκανε πολλές φορές μέσα σε μια μέρα» θυμάται η Κίρμπι η οποία μεταμορφώθηκε σε επικίνδυνη Λευκή Χήρα για τις ανάγκες της ταινίας δράσης. «Το έκανε συνεχόμενα…και πολλές φορές, ώστε να μπορέσει η κάμερα να το καταγράψει από όλες τις γωνίες λήψης», είπε.

Αν ο Κρουζ ήταν νευρικός, σίγουρα δεν το έδειξε. «Ήταν τόσο ήρεμος. Δεν φοβόταν. Μάλιστα το βρήκε συναρπαστικό. Με κάποιο τρόπο πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο και μετά το πετυχαίνει», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός και προσθέτει.

«Λατρεύω που παίρνω μέρος στην ταινία και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το Variety το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου.