Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του «The Witcher», δίνοντας μία μικρή γεύση από τα τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) ως Geralt of Rivia πριν ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) αναλάβει τον ρόλο στην 4η σεζόν.

Ο νέος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος των πέντε επεισοδίων θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 29 Ιουνίου, ενώ το δεύτερο με τα τελευταία τρία επεισόδια της σεζόν, στις 27 Ιουλίου.

«Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Γκέραλτ παίρνει την Σίρι (Φρέγια Άλλαν) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η επίσημη περίληψη της 3ης σεζόν του «The Witcher». «Η Γένεφερ (Άνια Σαλότρα) στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Σίρι τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο – ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα;».

Το «The Witcher» δημιουργήθηκε από την Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ (Lauren Schmidt Hissrich) βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Αντζεϊ Σαπκόφσκι (Andrzej Sapkowski).