Μετά την πρώτη sold out εμφάνισή του, ο λυράρης και ερμηνευτής Γιώργος Βογιατζάκης επιστρέφει για ένα ακόμα δυνατό live. Η φλόγα που έχει στην καρδιά του θα «κάψει» και όσους τον ακούσουν στην σκηνή του caja de musica τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 22:30.

«Καλώς να ανταμώσουμε», λέει ο Γιώργος Βογιατζάκης ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να εξελίσσεται αποδεικνύοντας πως θέλει να προσφέρει μεγάλες μουσικές συγκινήσεις.

Ο Γιώργος Βογιατζάκης στην πορεία του έχει συνοδοιπόρο τη μελωδική του λύρα και σε κάθε του μουσική παράσταση ταξιδεύει αλλά και συγκινεί το κοινό του με τις νότες και τη φωνή του.

Η μουσική του διαδρομή

Η μουσική διαδρομή του Γιώργου Βογιατζάκη, ξεκίνησε σε ηλικία των πέντε ετών όταν ανακάλυψε την λύρα εξαιτίας ενός δώρου που του έκανε ο πατέρας του. Ποιο ήταν αυτό το δώρο;

Μα φυσικά η πρώτη λύρα που κράτησε στα χέρια του και από τότε μαγεύτηκε και ξεκίνησε να χαράσσει την δική του πορεία στο μουσικό στερέωμα.

Έως σήμερα περιλαμβάνει αξιοσημείωτες συνεργασίες, όπως του Αντώνη Ξυλούρη (Ψαραντώνης) και του Μιχάλη Τζουγανάκη. Με μεγάλη συγκίνηση, δεν ξεχνά τα πρώτα επαγγελματικά βήματα του, με τους «Διωματάρηδες», στιγμή ορόσημο για τη μετέπειτα πορεία του.

Φυσικά, ο Νίκος Ξυλούρης ήταν, είναι και θα παραμείνει το ίνδαλμά του, όπως ο ίδιος παραδέχεται σε κάθε του εξομολόγηση.

«Η μουσική υπήρχε στο σπίτι μας μέσα από τις κασέτες που συνήθιζε να γράφει ο πατέρας μου στο ραδιόφωνο. Αφορμή για τη μετέπειτα πορεία μου υπήρξε η λύρα που βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι σκέψεις του αποτυπώνονται στο χαρτί και στην συνέχεια γίνονται μουσική και κατάθεση ψυχής με στόχο τις καρδιές του κόσμου.

Οι νέες δημιουργίες που έρχονται είναι αρκετές και με ποικίλα μουσικά ακούσματα. Από παραδοσιακά μέχρι ροκ μελωδίες, ερμηνεύοντάς τες φέτος, σε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το κοινό να απολαμβάνει τη χαρακτηριστική, μελωδική και αιθέρια φωνή του.