Αν και πολλές μεξικάνικες παραγωγές και κυρίως αστυνομικές, έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους τα καρτέλ ναρκωτικών, η σειρά «Pray for Blood» ή «Toda la sangre» στα Ισπανικά, καταφέρνει να ξεφύγει από αυτό.

Ένα κύμα μακάβριων δολοφονιών ξεκινά στην πόλη του Μεξικού την ημέρα εορτασμού της Ανεξαρτησίας της. Τα θύματα ακρωτηριάζονται και πολλά μέρη του σώματός τους, βρίσκονται σε έναν βωμό σε ένα μουσείο της πόλης, θυμίζοντας τις ανθρωποθυσίες των Αζτέκων. Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Γενικά έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς σειρές που είναι παραγωγές χωρών από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς μέσα από αυτές μαθαίνεις και κάποιες πληροφορίες για την κουλούρα τους. Αυτό πετυχαίνει και το «Pray for Blood» βάζοντάς μας λίγο στην ιστορία των Αζτέκων αλλά και την προϊσπανική περίοδο της χώρας.

Το lordoftheseries.gr αναφέρει ότι σεναριακά η σειρά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με το μυστήριο αλλά και το σοκ καλά να κρατεί. Το μόνο μειονέκτημα ήταν πως από τα μισά και μετά κάπου το θέμα «μαγείας» ξέφυγε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα κάπου να με ξένιζε, πράγμα όμως που ευτυχώς δεν κλιμακώνεται στη συνέχεια.

Υποκριτικά, εκτός των πρωταγωνιστών Aarón Díaz που υποδυόταν τον Casasola και την Ana Brenda Contreras που υποδυόταν την υπαστυνόμο Mondragon, όλοι τους ήταν αρκετά καλοί ανεβάζοντας έτσι την ποιότητα της σειράς.

Η σειρά είναι μία ξεχωριστή και αρκετά καλή πρόταση, ώστε να δείτε και λίγο διαφορετικές εικόνες εκτός Ευρώπης, καθώς μέσα από το σενάριο δεν παύει να θίγει αρκετά ζητήματα που ενοχλούν την χώρα.

Αν δεν ξέφευγε λίγο στο κομμάτι μαγείας κάποιες στιγμές, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Όλα τα επεισόδια στην χώρα μας είναι διαθέσιμα στην COSMOTE TV.