Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό της Eurovision και οι φανς του διαγωνισμού μουσικής παρακολουθούν με αγωνία τι δείχνουν τα στοιχήματα για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες συμμετοχές. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε για το θέμα ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος.

«Τα στοιχήματα αυτές τις ώρες αλλάζουν συνεχώς. Η Ελλάδα σήμερα πέρασε και από την 5η θέση στα στοιχήματα. Η Ουκρανία έχει απόδοση αυτή την ώρα στο 1,35. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει απόδοση 50. Οπότε αν κάποιος στοιχηματίσει, θα πάρει πενήντα φορές τα λεφτά του. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος άρχισε να ανεβαίνει και η Ουκρανία στα στοιχήματα και δεν έχει πέσει από την πρώτη θέση. Οι στοιχηματικές εταιρείες έριξαν την απόδοσή της ώστε σε περίπτωση νίκης να μη δώσουν πολλά λεφτά. Ένα τέτοιο τραγούδι σε κανονικές συνθήκες θα δυσκολευόταν φέτος να μπει ακόμα και στη δεκάδα», εξήγησε ο Αντώνης Καρατζίκος.

«Ψηλά στα στοιχήματα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στα στοιχήματα μετράει ότι ο τραγουδιστής είναι διάσημος TikTokερ. Η Σουηδία πήρε τη νίκη το 2012 και το 2015. Πολλοί λένε ότι μπορεί να πάρει το τρίτο της βραβείο. Αν δεν κερδίσει η Ουκρανία, πιστεύω ότι αμέσως επόμενη για να κερδίσει είναι η Σουηδία», συνέχισε.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» παρουσίασε και την τελευταία πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

«Η Ελλάδα φέτος είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Θεωρώ ότι η εμφάνιση είναι καταπληκτική. Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι πολύ σταθερή φωνητικά. Νομίζω ότι αυτό που είχε στο μυαλό του ο Φωκάς κατά 80% έχει μεταφερθεί στη σκηνή. Νομίζω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό», σχολίασε ο Αντώνης Καρατζίκος.

«Η χρονιά είναι ιδιαίτερη. Θεωρώ ότι αν δεν κερδίσει η Ουκρανία, θα κερδίσει η Σουηδία, αλλά βέβαια ο διαγωνισμός είναι απρόβλεπτος. Η Ελλάδα πιστεύω ότι θα παίξει από τη 2η θέση μέχρι τη 10η. Δύσκολα θα χάσει τη δεκάδα», ανέφερε ο ίδιος κλείνοντας.

Eurovision 2022: Η σειρά εμφάνισης των 25 χωρών στον τελικό

 1. Τσεχία
 2. Ρουμανία
 3. Πορτογαλία
 4. Φινλανδία
 5. Ελβετία
 6. Γαλλία
 7. Νορβηγία
 8. Αρμενία
 9. Ιταλία
 10. Ισπανία
 11. Ολλανδία
 12. Ουκρανία
 13. Γερμανία
 14. Λιθουανία
 15. Αζερμπαϊτζάν
 16. Βέλγιο
 17. Ελλάδα
 18. Ισλανδία
 19. Μολδαβία
 20. Σουηδία
 21. Αυστραλία
 22. Ηνωμένο Βασίλειο
 23. Πολωνία
 24. Σερβία
 25. Eσθονία